A függőágy mint varázsszőnyeg

Függőágy

A függőágytól kezdetben mindenki fél, mert a közhiedelem úgy tartja, hogy könnyű kiesni belőle. Pedig a függőágy valójában egy varázsszőnyeg, ami képes nagyon messzire, akár a tengeren túlra is elrepíteni, de nem szabadeséssel…

Életünkben először Görögországban feküdtünk bele egy függőágyba. Mi is tartottunk tőle, ahogy mindenki, de a helyi hangulatából adódóan adta magát a helyzet, hogy kipróbáljuk. Már akkor sem estünk ki belőle, épp ellenkezőleg! Soha többé nem akartunk kiszállni! A függőágy feeling örökre rabul ejtett, így évekkel később már a belvárosi szobánkat díszítette a „fordított szivárvány” és rengeteget tett hozzá az egyébként sem szürke hétköznapjainkhoz.

A függőágy színes. Vidám hangulatot teremt a szobádban, a fák közé felfüggesztve pedig a szabadság maximális érzetét kelti benned. Bárhol van is elhelyezve, igazi kapaszkodót jelent számodra, mert amikor belefekszel, elszáll minden problémád. Pont olyan, mint egy varázsszőnyeg: amikor elhelyezkedsz rajta, elrepít egy csodálatos álomvilágba. Egy olyan gondtalan világba, ami csak a tiéd.

Köszönjük, hogy csatornatagunk vagy! 💙

Mondhatnád, hogy a PC játék is ilyen, de a függőágyban csak magad vagy, ezért van időd gondolkodni. Ilyenkor életed puzzle darabkái a helyükre kerülnek a fejedben és megjön a bátorságod ahhoz, hogy olyan döntéseket hozz meg, melyeknek dilemmái a hétköznapokban megkeserítik az életedet. Zöld környezet, lágy szellő, madárcsicsergés. Erre lenne mindenkinek szüksége ahhoz, hogy tisztán lásson és boldog legyen.

A hibát ott követjük el, hogy nem látjuk a számoktól az erdőt. Egyetlen szám elég ahhoz, hogy megvonjuk magunktól a pihenést, az álmaink elérését, mitöbb az előttünk álló, előre nem látható lehetőségeket. Csak egy szám miatt…
A hőségriadó közepén készült videóban egy cukorfalat kiscicát raktunk fel a függőágyra, hogy megnézzük, mit szól hozzá a melegben. A hurkolt függőágy ugyanis nem csak pihentet, de nagyon hűsítő hatása van hintázás közben.

Szerinted mit szólt Barack a függőágyhoz? Tetszett neki, vagy inkább menekült volna? Az erről készült videó csatornatagjaink számára megtekinthető a YouTube csatornánkon!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .