A YouTube csatornánkról vitatkozunk (kulisszák mögött)

Nincsen az a házasság, amiben ne lennének problémák. Nálunk is előfordul, hogy valamiben nem értünk egyet, a #YouTube csatornánkkal olyan újdonság érkezett az életünkbe, amiről gyakran kell négyszemközt beszélnünk. Sokszor nem értünk egyet, szerettük volna ezt megmutatni. Hogy ebben a vitában végül ki adta be a derekát, az a videóból derül ki!

A házas élet velejárója a veszekedés is, de az szerencsére nem sűrűn fordul elő. Ha mégis lesz a jövőben tányértörés, azt igyekszünk megmutatni! Nem. Ez nem igaz. Azt nem szeretnénk megmutatni. =P A vita jó dolog, hiszen ott csak az ellentétes vélemények találnak egymásra. Ez akár építő is lehet, hiszen új szemszögből, új megvilágításban hallhatsz arról a dologról, amire te egészen másképp gondoltál. A veszekedés viszont rossz, azt nem szabad!

Légy része a videónak és mondd el te is a véleményed! Hozzuk vissza azt az időszakot, amikor a ’90-es évek végén az emberek nap-mint-nap (veszekedés nélkül!) segítették egymást a különböző vitafórumokon! Te például milyen fórumokon kaptál segítséget?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .