Apró örömök: narancslé a teraszon

Narancslé

A színterápiában van valami! Az élénk, citrus színek például a nyarat, a napot juttatják az ember eszébe, a zöld a frissességet, az árnyékot és a zoxigént, míg a kék a tengert. De nem kell egészen a tengerpartig eljutnunk gondolatban, ahhoz, hogy vidáman kezdődjön a reggel, hiszen a friss zöldségek és egy pohár narancslé mindenkinek jól indíthatják a napját!

Narancslé

Az élet olyan egyszerű, csak mi tesszük nagyon bonyolulttá! Egy reggeli a teraszon, vagy a parkban nagyon fel tudja tölteni az embert, hiszen olyankor szép helyen tartózkodik a természetben, külső ingerek is érik és a reggelit is kipipálhatja. Ez olyan „kellemeset a hasznossal” dolog.

Tudj örülni az olyen apróságoknak, mint amikor elfogyasztassz egy pohár narancslevet a teraszon, egy tisztáson, vagy a parkban! Az ilyen egyszerű alap-dolgok okozta örömök és a másik emberrel töltött idő teszik boldoggá az embert, nem a kütyük és a kényelem!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .