Blog

Pánikroham a koffeintől?! (Megtörtént eset)

Kávé az ágyban, kávé a teraszon, kávé az íróasztalnál. Habár a fekete ébresztőtől mindig jól esik egy kis vigasz, azt tudtad, hogy a koffein túladagolása a pánikroham-szerű tüneteket okoz? Lehet, hogy neked is ettől vannak rosszulléteid?! Tanulj a hibánkból! Olvasd el, hogy jártunk!

Egy üveg lekvár a fűben

Szörpök és lekvárok az Édenkertből

Mindig nagy szeretettel emlékezünk a nagyszüleinkre. Nagymamáink süteményt sütöttek, lekvárokat és szörpöt készítettek, mert ők még ismerték és használták az igazi alapanyagokat. Náluk mindig volt egy tál gyümölcs az asztalon…

Az empátia és azok a rohadt anyagiak

Meddig lehetünk empatikusak és mi az a pont, (ha van ilyen egyáltalán), amikor már megbocsátható, hogy a vitapartner nem tudja átérezni a vitatott kérdést?!

Életünk első reakció videója

Nemrég jöttünk haza Hamburgból. Utazásunk fő célja a LORDFEST volt, de belesűrítettünk pár további programot is a rendelkezésünkre álló néhány napba. Szerettük volna megmutatni azt az érzést, amit ez a pár nap jelentett nekünk.

7 érv amellett, hogy bringázz minden hétvégén

A jó hétvégi program nem csak eltelik, nem csupán egy pillanatnyi örömérzet, hanem hasznos és maradandó. Pont mint amikor eljutsz egy szép helyre biciklivel.

Almás sütemény szeletek tányéron háttérben egy tepsi süteménnyel

Mákos-almás pite: omlós-szaftos süti recept

Ennek az almáspitének a receptjét már megosztottuk, de kipróbáltuk mákkal és nagyon ízlett. Ebben a cikkben csak a változtatást fogod megtalálni, vagyis azt, hogy hogyan egészül ki a finom omlós almás pite receptje a mákkal.

Barátok

Az igazi barátság mértékegysége az esztendő

Azt mondják, az igazi barát olyan, aki a saját életét háttérbe helyezve expressz sebességgel száguld hozzád, ha szükséged van rá. Ezek szerint az önző emberek így látják a barátságot…