Blog

Tájkép

Zártkertben lakni: 10 akadály, amivel külterületen szembe kell nézned

Örökölsz, vagy venni szeretnél egy házat, de az ingatlan tulajdoni lapon az szerepel: zártkert. A zártkert a külterületen elhelyezkedő telkek/ingatlanok régi elnevezése. Manapság a belterület és külterület kifejezéseket használják, ez utóbbi hétvégi házaknak, nyaralóknak és/vagy gyümölcsösöknek, gazdasági épületeknek ad otthont.

Sózott fehérhagyma felkarikázva, tányéron

Mindegy milyen hagyma, csak döglött legyen!

Manapság már nem trendi a zsíros kenyér hagymával. De volt idő, amikor nem válogathattunk az ételek között, ezért még akad, akinek a zsíroskenyér nem a hagyma miatt csal könnyeket a szemébe…

Egíy fél uborka a kerékpárúton

Benne voltunk egy Lord Of The Lost klipben

Sokat hajtogatjuk, hogy a saját jó érzéseink mennyire fontosak és iránymutatóak az életben. A jó érzés akkor teljes, ha az élményeinket másokkal is megoszthatjuk, hiszen a másik legalapvetőbb lelki szükségletünk a megerősítés…

Gazdasági válság másodszor: csak együtt tudunk kijönni belőle!

Hogy mi az a gazdasági válság? A jelentését megtalálod a WikiPediában. Mi azt szeretnénk elmesélni, hogy jutottunk egyik világválságból a másikba és azt boncolgatjuk, mi kell ahhoz, hogy vége legyen.

Brikett vagy tűzifa? Melyik jobb?

A brikett is fából van, ahogy a tűzifa, ezért laikusként nehéz eldönteni, vajon melyikkel járunk jobban és miért? Ragaszkodjunk a jól bevált régi, hagyományos módszerhez, amit apáink hagytak ránk, vagy bízzunk a tűzifa helyett a korszerűnek mondott, de túlságosan titokzatos brikettben?!

Azi árnyképe a naplementében

Azahriah annyi ember szívébe lopta be magát, hogy ezzel történelmet írt

Hetek óta az Azahriah koncert triplázásától hangos a világháló. Az egymást követő három koncert forradalmi eredmény a magyar zene történetében és mostantól a történelem része. De ki ő és hogy jutott el idáig?

Kiscica a melegben

Egy jó szó is elég ahhoz, hogy megváltozzon a világ

Mit vársz egy olyan világtól, amire te magad is kritikus szemmel nézel, ugyanakkor te magad sem változtatsz rajta?!