Első munkahelyeink egyike

A kábeltelevíziónál rengeteg tapasztalatra tettünk szert. Megismerhettük az emberi sokféleséget, az ügyfelek viszonyulását saját igényeik megvalósításához és problémáik megoldásához. A kábeltelevízió számunkra az a hely volt, ahol megtanultunk türelmesnek lenni és alkalmazkodni az emberi igényekhez, ugyanakkor már itt találkoztunk azzal a ténnyel, hogy minden ügyfélnek nem lehet megfelelni.

Sajnos azóta nagyot változott a világ, akkoriban sokkal szabadabb volt a munkavégzés. Még emberek jelentették be a hibát embereknek, papír alapú volt szinte minden, épp csak az ügyfelek nyilvántartása történt számítógépen. Nem kellett semmit sem „bepötyögni” egy-egy munkafolyamat elvégeztével, lelkesek voltunk és szerettük a munkánkat.

A legelső mobiltelefonunkat (ami még nem okostelefon volt!) abban az időszakban vettük meg, amikor ennél a cégnél dolgoztunk. Egy termetes „Alcatel One Touch Easy” kijelzőjének világítását vártuk egész nap. Amikor a „tililili” csengőhang kíséretében végre világított a kijelző, madarat lehetett velünk fogatni, hiszen a másik felünk jelentkezett.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .