Elültethető-e a boltban kapható popcorn?

Márton küldeményén felbuzdulva jutott eszünkbe, hogy az élelmiszerboltokban kapható pattogtatni való #kukorica talán ugyanúgy elültethető lehet, mint a vetőmagként árusított kukoricaszemek. Ezért fogtunk párat az esti pattogtatnivalóból és feláldoztuk őket. Bedugtuk a földbe, lesz ami lesz.

Pisztáciát már nagyon régóta szeretnénk ültetni, de sehol nem találtunk pisztácia magot, a bolti nasi pedig sózott, így az valószínűleg nem ültethető el. Mégis a neten sok helyen olvastunk arról, hogy kibújt a nasiként vásárolt pisztácia. Ebben nem igazán hiszünk, de örülnénk, ha így lenne, mert több mandulafa is van a kertben és úgy olvastuk, hogy a pisztáciának hasonló az igénye.

Imádjuk a pisztáciát, ezért ez az ötlet még nincs elvetve, egyelőre próbálunk tájékozódni a kérdésben. A #popcorn ültetés ötlete viszont abszolút rögtönzött ötlet vol, Márton ajándékáról ugrott be. Ezt azonnal ki tudtuk próbálni. Esetleg ha tudja valaki, hol kapható ültethető pisztácia vetőmag, vagy akár pisztácia palánta, megköszönjük az ötleteket! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .