Friss és ropogós: Tanya csenöl weboldala

Tanya csenöl

Örömmel jelentjük, hogy Tanya Csenölnek is lett saját weboldala, pedig mi ott se voltunk mikor ez történt! (Ezért még számolunk! :P)

A Tanya Csenöl csatorna „szereplőivel” sok tekintetben hasonló cipőben járunk. Ők is vidékre költöztek, ahogy mi és a ház ura Gábor is konyít valamit az internethez. A mi zenei múltunk jóval rövidebb, így erre nem térnénk ki, mert nem szeretünk olyanról beszélni, amiben ők jobbak. 😀

Persze nem mindenben pipálnak le minket, (nem is hagynánk!) de soha nem rejtik véka alá azt, amihez nem értenek, sőt! Olyan emberi felvételeket töltenek fel a YouTube-ra, amiből láthatjuk, hogy ők sem tökéletesek, (ahogy más sem) de vállalják, hogy tanulnak a saját hibáikból.

Tanya csenöl friss, ropogós weboldala: tanyacsenol.hu

Tanya Csenölék hozzánk hasonlóan soha nem törekednek arra, hogy bármi, amit csinálnak tökéletes legyen, ellenben videóikban a tenni akarás látható, ami gyakran humorral és kreativitással párosul. A tenni akarás alatt nem csak a felvételek készítését értjük, hanem az ennél sokkal fontosabb dolgokat, amikről a videók készülnek.

Manapság az emberek jelentős része olyan helyzetbe került, amiből nehéz kiláballni. Legyen az egy hitel, vagy egy viharkár, rengeteg nehézséggel kell szembenéznünk, melyek miatt a mindenkori igényünkből valamelyest lejjebb kell adnunk. Ez nagyon nehéz és sokan nem is képesek rá.

Gábor és Tamara megtették ezt a lépést. Vidékre költözésükkel számos lehetőséget vontak meg maguktól, ugyanakkor mégtöbb nehézséget vettek a nyakukba. Gábor még annak ellenére is igyekszik mindent maga megoldani, hogy csőstül jönnek a nem várt problémák, ami valljuk be: a városból vidékre költözők számára sokkal nehezebb. Idézet a csatorna leírásából:

„Élet a semmi közepén. Néha nyakig ér a fekália, de legalább ritkán hullámzik..” 🙂

By: youtube.com/tanyacsenöl

Többek között azt szeretjük bennük, hogy körülményeik ellenére nem panaszkodnak és nem hátrálnak meg. Ezért tisztelet jár nekik! A sütemény készítő videókat viszont határozottan kikérjük magunknak! 😛

Innen is sok sikert kívánunk nektek!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .