Görög frappé készítő gép | Asztali jegeskávé csináló

Frappé készítő

Nagyon szeretjük a frappét, de ha nincs #frappé készítő gép, akkor sem esünk kétségbe, megtaláljuk a módját, hogyan készítsük el az áhított görög jegeskávét. Mi többnyire azt szoktuk megmutatni, hogyan spórolunk meg többezer forintokat a csináld magad módszerekkel, de amit az ember nagyon szeret, azon nem szabad spórolni!

Tudatos vásárlással sok minden megspórolható. Ez természetesen nélkülözésekkel jár, de a felismerés, hogy mik jelentenek számodra igazi örömöt és mi az, ami valójában haszontalan, mindenért kárpótol! Nem vagyunk egyformák, ezért nem biztos, hogy azonos az ízlésünk. Sőt, az sem biztos, hogy mindenben egyetértünk!

A videóban látható asztali frappé készítő itt vásárolható meg

Egy azonban mindannyiunkban közös: ha listát készítenénk a hasznos és haszontalan tárgyakból, amik körülvesznek minket, egész biztos, hogy a haszontalanok győznének! Mindenkinek le lehet faragni egy kicsit az igényeiből, ugyanakkor néha mindenkinek kell, hogy megvalósítsa a vágyait! Az egyik dolog tulajdonképpen segíti a másikat!

Nekünk ilyen volt a görög frappé. A korábban mesélt pohárméret miatt nem hagyott nyugodni a frappé akadálytalanul történő elkészítése, ezért kerestük az alternatívákat, amikor végre megtaláltuk az asztali frappé készítő gépet… =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .