Görögország busszal

Az utóbbi időben egyre többet olvasunk arról, hogy a buszos utazás mennyire katasztrófális és szörnyű és kibírhatatlan. Természetesen sok ember van, akinek a különböző egészségügyi problémája nem teszi lehetővé azt, hogy egy kb. 24 órás buszos utazást bevállaljon, ez érthető.

De mostanában makk egészséges emberek panaszkodnak a buszos utakról. Való igaz, hogy buszon ennyi időt eltölteni kisebb megszakításokkal is kellemetlen, hiszen egy ilyen út alkalmával szűk helyen ül az ember és csak meghatározott időben lehet leszállni, hogy egy kicsit megmozgassuk a végtagjainkat.

De a buszos utazás ilyen. Ezt mindenkinek tudomásul kell vennie, aki ezt a lehetőséget választja. Míg a repülő sokkal kényelmesebb formája a külföldi utazásnak, egy repülőjegy ára többszöröse a buszjegynek. Mi még soha nem ültünk repülőn, (pedig szeretnénk!) és egy várhatóan csodaszép nyaralás előtt nem tudunk úgy gondolni a buszozásra, mint egy akasztásra.

…és utólag is ez a helyzet. Ha egy emlékezetes, nagyszerű nyaraláson vagyunk túl, a buszon bőven van idő emészteni a történteket, mi általában örülünk annak, hogy még a buszon lehetünk, hiszen olyankor a nyaralás még nem ért véget. Ilyen helyen jó fej embereket ismerhetünk meg és még annyi pozitív inger érhet, miért kéne ehelyett a buszos utazás negatív részeit elemezni?!

Mi szeretünk busszal utazni, bízunk benne, hogy sokszor lesz még rá alkalmunk az életben. Görögországba szinte mindig az Apollon Travellel megyünk. Ha pedig nem busszal, akkor nem. De utazni mindenhogyan jó, hiszen a jármű, amivel jössz-mész hazafelé nem csak téged hoz haza, hanem az élményeidet is! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .