Házi kolbász és szalonna

Azelőtt a szeletelt kolbászt vákuum csomagolásban vettük meg a közértből. Sajtos kifliben fogyasztottuk, amit nejlonzacskóba pakolva hoztunk el a boltból. Régen a kényelmet választottuk és a szép csomagolást, most inkább arra próbálunk figyelni, minél kevesebb adalék legyen az élelmiszerben.

Persze ez nem mindig sikerül, hiszen az ember a legnagyobb igyekezete ellenére is mindig el-elcsábul és egyébként is próbálunk tudatosabbak lenni annál, mintsem bármilyen marketing szövegre hallgat, hiszen a dolgoknak mindig két oldala van…

Ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani az élet értelmét! Mi nem is igazán keressük azt, inkább csak igyekszünk jól élni a kis életünket. Nem fogjuk nélkülözni a kolbászt és a szalonnát, mert van aki így gondolja, viszont nem is fogjuk két pofára zabálni a húst, mert mások meg úgy tartják jónak.

Míg a legtöbben egymásnak feszülnek, mert mindenki okosabb a másiknál, addig mi eszünk egy jót és megpróbáljuk jól érezni magunkat müzlivel, kolbásszal, joghurttal és szalonnával, de még kókuszzsírral is! =)

https://youtu.be/DFqUUhE1i30

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .