Karácsonyfa híján: csináld magad karácsonyfák

Csináld magad karácsonyfa

Minden ember életében eljön egy olyan év, amikor nincs karácsonykor fenyőfája. A karácsonyt nem a karácsonyfa teszi ünneppé, hanem a saját fantáziánk.

Régen elképzelhetetlen volt, hogy ne legyen az embernek karácsonyfája, de az ember kizsákmányoló életmódja miatt arra kényszerültünk, hogy lemondjunk a fenyőillatú karácsonyokról. A műfenyő elsősorban az idősebb korosztály számára tűnik jó alternatívának, segítségével megszabadulhatnak a fenyőfa hazacipelés tortúrájától.

Idén mi is vettünk egy kis műfenyőt, ami a nagyszüleinkre emlékeztet minket, de az alkotás élménye most sem hagyott nyugodni. Az előző évhez hasonlóan idén is elkészítettük a saját karácsonyfánkat. Nem ez lett a legszebb karácsonyfánk, de a karácsonyi hangulatot és a fenyőillatot így is be lehet csempészni a házba.

Az igazi karácsonyi hangulat nálunk idén a ruhásszekrényben található, ahol minden nap időt áldozunk egymásra legalább egy-egy kávé, tea, vagy nasi erejéig. A kuckót minden évben fel fogjuk díszíteni karácsonyfaizzókkal. Akkor is, ha lesz fánk és akkor is, ha nem! A lényeg a hangulat! A Kareszfa is ezt bizonyítja!

https://youtu.be/AQ6uxCGB6Ps
Kareszfa készítés házilag

A tavalyi DIY karifánkra reagálva kaptunk egy fotót egy saját készítésű karácsonyfáról. Az ötlet annyira tetszett, hogy idén már mi is ezt szerettük volna megcsinálni, de kicsúsztunk az időből. Jövőre mi is ilyet fogunk készíteni, mert Karesz olyan kedves volt, hogy megmutatta nekünk, hogyan kell házilag elkészíteni a kareszfát.

Karesznak ezúton is köszönjük, hogy beavatott minket a legtündéribb karácsonyfa elkészítésének rejtelmeibe! =)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .