Készül a zebéd a horozható indukciós főzőlapon

Az első étel, amit Thomas az “új konyhában” készített el. (Akkor még nem volt meg a fűszertartó polc, amivel később egészült ki a konyhapult.) A készülő étel csirkepaprikásnak indult, de eltértünk a hagyományostól és került bele többek között curry fűszerkeverék is.

Az étel a hordozható indukciós főzőlapon készült, mint minden, amit nem sütőben kell sütni. Az indukcióson pillanatok alatt elkészül minden, a működése sokkal gyorsabb, mint a gáztűzhelyé. Miután megtanulod kezelni, vagyis lényegében újra tanulsz főzni, csupa öröm használni!

Az új konyha sokkal tágasabb, ennek megfelelően a fény is sokkal jobban eloszlik itt, így sokkal használhatóbb, mint a régi volt. Az ebéd végül remekül sikerült, jól belakmároztunk és még desszertet is ettünk a végén! =)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest