Kézi fűnyíró: ilyen a suhanó használat közben

A kézi „suhanó” fűnyíró sok helyen található meg a neten, de megvásárlása előtt nekünk jócskán akadt kérdésünk, amire nem találtunk választ sehol. A suhanó fűnyíró működés közben sok mindenre ad választ, mutatunk néhányat.

A klasszikus négykerekű fűnyíróval meggyűlt a bajunk. Elektromos volt, de mégsem a kábelrengeteggel volt a baj. Az egyenletlen földön leért a fűnyíró pengéje, ezért gyökerestül vágta ki a füvet. Használatakor a nyár végére teljesen eltűnt a fű.

Az elektromos fűkasza bevált ugyan, de többfélét is próbáltunk. A fűkaszánál fontos szempont volt a teljesítmény, mivel elég fárasztó a használata, ha pl. egy szőlőben, vagy többszáz méteren akarja használni az ember. A benzines fűkaszák a tartály miatt nagyobb súlyúak, vásárláskor ezt sem árt figyelembe venni – szerencsére nekünk ez nem volt szempont, mert árammal működőt használtunk.

A suhanó fűnyíróra egy véletlen folytán akadtunk rá, de szerelem volt első látásra. Izombetegségünk miatt igyekszünk könnyíteni amin lehet, így a fűkasza kiegészült egy suhanóval, ami környezetkímélőbb, halkabb és a használata is könnyebb. Korábban már beszéltünk róla, de most működés közben is megmutatjuk.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .