Kik azok a belvárosi zombik és miért kerüljük el őket?

Belvárosi zombik

Régi blogunkon volt néhány bejegyzésünk azon motivációkról, amelyek segítettek abban, hogy a vidék élet mellett döntsünk. Íme ezek egyike, a belvárosi zombik leírása. Akinek nem inge…

A belvárosi zombik nem látnak, nem hallanak, és az emberség utolsó szikrája sem érződik bennük. Agyuk felett a gépek átvették az irányítást, testük egy része „gépi infúzióra” kötött. Érzékszerveik kizsigereltek, emberségük elégtelen.

A belvárosi zombi különös ismertetőjele, hogy egyes testnyílásaiból infúziószerű drótok lógnak (fejhallgató), melyeken egy másik dimenzió hangjait hallják modern kütyükön keresztül. A városi zombik hallása csak ezeken keresztül működik, drót nélkül csupán drogok, vagy house zene hatására nyeri vissza rövid időre a hallását.

A belvárosi zombi testtartása görnyedt, feje előrehajló, háta görbe. Látótere az okostelefon képernyőjének méretében merül ki, csőlátása mindössze a kezében tartott készülék távolságáig terjed. A v-zombi minden egyebet homályosan, vagy egyáltalán nem lát, a szemüveget viselő zombik szintén vakok, vagy gyengén látók, szemüvegük csupán a trendet követik.

Környezetükben gyakran fennakadások, torlódások alakulnak ki az általuk okozott balesetek miatt. A statisztikák alapján bármelyik korosztály áldozata lehet a kórnak, de a 16-45 éves korúak a legveszélyeztetettebbek.

Óva intünk mindenkit, hogy a belvárosi zombik közelébe menjenek, hiszen a bicikli csengőktől a kamion kürtjéig semmit nem hallanak, ha szembe megyünk velük, nem fognak kikerülni, hiszen nem látnak minket, ezért jelenlétükben óvatosan közlekedjünk, mert ha véletlenül érintkezünk velük, azonnal agresszívvá válnak!

Kiegészítésképp:

Pamkutyáék is megénekelték…

A budapesti játszótereken a gyerekeket már ketrecbe zárták, de a belvárosi zombik mind szabadon kószálnak! Vajon a vidéki élet alkalmas a kór megelőzésére? Esetleg annak gyógyítására?! Internetre nekünk is szükségünk van, a modern kor technikáját mi is használjuk, de mértékkel! Na és te?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .