Livadi vlog 11. rész: reggeli frappé után túra a hegyekben

Amikor elindultunk, magunk sem gondoltuk, hogy ennyire gyönyörű helyre megyünk. Természetesen valamelyest utánanéztünk mi ez a hely, de a valóság, amikor ott vagy és az a néhány kép és leírás, amit látsz róla, nem ugyanaz. A valóság milliószor szebb! Livadi környékbeli hegyvidékén jártunk. Először a Titaros hegycsúcsra jutottunk fel, azután számos hegyen-völgyön átgyalogoltunk.

Aki szeret túrázni, jól tudja, miért nem lehet visszaadni egy ilyen kirándulást teljes egészében. Amerre a szem ellát, mindenütt szép tájakat lehet látni, amit nem lehet egy fotón hazahozni. A videóval körbe tudsz forogni, de egy méterrel arrébb megint mást látsz és újra a kameráért nyúlsz. Ilyen helyen inkább a pillanatnak él a zember.

Ez a hely volt életünkben a zelső, ahol inkább mi láttunk a kamera/fényképezőgép helyett. Régen is nagyon sokat fényképeztünk, akárhol voltunk, csak magunkat nem fotóztuk. Manapság igyekszünk minden érdekeset megörökíteni, de itt ez egyáltalán nem ment, mert a hely teljesen elvarázsolt…

Azért volt néhány ritka pillanat, amikor előkerült a kamera… =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .