Szabadidő ajándékba: a házhozszállítás kincset ér!

Az idei nyár nagyon esősre sikerült és vele együtt a koronavírus is sok mindent felborított. Az elzártság miatt máshogy mérlegeljük a baráti meghívásokat és könnyebben a négy fal közé szorul az ember. A házhozszállítás lehetőségével nem csak kényelmet, hanem időt is nyerünk!

2015-ben a házhozszállítás fejlődésében és elterjedésében bízva maradtunk vidéken, de röviddel a költözés után éppen ennek az ellenkezője történt. Az akkori élelmiszer házhozszállítási lehetőségek minimalizálódtak. Lényegében el is törlődtek, mert romlandó élelmiszert senki nem hozott ki ide. Nem baj gondoltuk, megbirkózunk a helyzettel és bevállaljuk a cipekedést.

Megérte várni, mert azóta – pont ahogy anno számítottunk rá – több élelmiszeráruház is házhozszállításba kezdett. Ma gyakorlatilag mindent a helyünkbe hoznak, ami nagyon kényelmes dolog, de sajnos nagyon könnyű a ló túloldalára esni. Ha az embernek nincs miért kimozdulnia, könnyen a négy fal között ragad.

Napjainkban a négy fal között maradni több szempontból is kockázatos, hiszen az otthoni kényelmi szolgáltatások mindegyike székhez, kanapéhoz köt. Az óriási méretű televíziók, a számítógépes játékok mind élményt nyújtanak, de ha lekorlátozzuk a mozgásunkat, az hízásra is hajlamosít és hosszútávon az egészségünk látja a kárát.

Ennek ismeretében célszerű felhasználni a webáruházaktól ajándékba kapott időt olyan szabadidős programokra, amikre már régóta nem jutott idő többek között az órákig tartó bevásárlások és sorbanállások miatt. A házhozszállítással felszabadult idő fordítható kirándulásra, edzésre vagy az ismerőseinkre.

Biztos neked is nagyon sok terved van! Ha kifognád az aranyhalat és ő időt adna neked ajándékba, te mire használnád fel?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .