Tűzifa szárítás 5. lépésben | Tűzifa tárolás és porciózás

A #tűzifa tárolásáról és szárításáról beszélünk kezdőknek. A #fatüzelés egy bonyolultnak tűnő dolog és az sem könnyít az ember helyzetén, hogy soha senki nem tud választ adni a felmerülő kérdéseinkre. Mi is ebben a cipőben jártunk anno, amikor elhagytuk a fővárost, hiába kérdeztük egyik-másik ismerőst, szomszédot, akárkit, senki nem tudott legalább irányadó információkkal szolgálni.

Fontos, hogy nem vagyunk szakértők! Ugyanolyan laikusok vagyunk ezekben a kérdésekben, mint te, aki tűzifa kapcsán kerestél információkat a neten, de rögzítjük a saját tapasztalatainkat, így tájékoztató jellegű információk születnek és neked is lesz némi elképzelésed arról, hogy mennyi tűzifa kell egy fűtésszezonra.

Lassan az ötödik évbe lépünk itt vidéken, öt éve tanuljuk a fatüzelés csiribúját, eddig úgy néz ki, jól számoltuk ki a szükséges mennyiséget. De most már mi is tudjuk, miért nem tudtak nekünk segíteni anno, hiszen senki nem akar hülyeséget mondani. Ha viszont senki nem mond semmit, úgy nem jutunk előre, hiszen éppen az a jó, ha van kivel megosztani a megszerzett tapasztalatainkat! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .