Üzlet

Habár mi a beszélgetések és az emberi szó hívei vagyunk, többen úgy tartják, hogy a mai világban “nincs idő” egymásra, a beszélgetésekre és nincs idő a 60 perces videókra. Mi ennek az ellenkezőjét gondoljuk! 

Rengeteg a magányos ember. A covid óta megsokszorozódott, ami amúgy is jellemző volt és ez az egész csak tovább gyűrűdzik, míg a gazdasági válsággal el nem érünk a legmélyebb pontra. Ilyenkor jól jön a társaság, egy-egy kedves szó, netán segítség, vagy bíztatás, amit valljuk, be, hogy ebben a rohanó világban aligha kapunk meg egymástól.

Létrehoztunk egy “könyvtárat”, ahol a különböző videókban elhangzott, vagy eddig még el nem hangzó gondolatainkat foglaljuk össze sokkal töményebben.

Amikor a legmélyebben vagy, sokkal nehezebben hozol meg egy-egy döntést és nehezebben változtatsz bármin, mégha tudod is, hogy a nyugalmadhoz arra van szükség. Pedig sokszor tényleg elég lenne csupán az a 60 perc. Egy olyan értékes óra, amikor a problémáinkra, a kételyeinkre és kétségeinkre kapunk megnyugtató válaszokat, vagy tippeket és tanácsokat.

Az óra, amelyet bíztatásként értékelhetsz, hiszen abban az egy órában megértő fülekre találsz és végre úgy érezheted, hogy nem vagy egyedül! Annak idején ezt barátságnak nevezték, de az interneten keresztüli ismeretségek már teljesen másképp alakulnak…

Nem akarjuk magunkat a barátodnak hazudni, de a saját vidéki tapasztalataink megosztásával azt reméljük, hogy sokaknak segíthetünk meghozni a legnehezebb döntést, legyen szó magáról a költözésről, vagy az azután felmerülő problémákról.

Ha gyorsan akarsz információhoz jutni, akkor az alábbi cikkeket neked állítottuk össze! Ezekből az összefoglalókból tömény információkat kaphatsz témákra specializálva, saját tapasztalataink alapján, mindössze néhány perc (nem 60!) ráfordításával!

Pin It on Pinterest