Zokni szája van és köp, mi az?! 😂

Végre kimozdulhat az ember a depis téli négy fal közül és napsütéses időben intézhetjük a hétköznapi teendőket. Csak néhány órát akartunk eltölteni a szabadban, erre jön a zokni szájú és köp egy hatalmasat. =D …hát ilyet mi még nem láttunk! Jócskán vannak állatok errefelé, vannak őzek, birkák, rókák, vaddisznók, nyulak és persze fekete bárányok, na de lámák!

Régen minden évben voltunk az állatkertben, de amióta felújították, még nem láttuk. Többször voltunk a Medveotthonban is, sőt! A Vidámparkot is többször meglátogattuk, habár az izgő-mozgó, pörgő-forgó gépek nem voltak mindkettőnknek a kifejezett kedvencei.

Az állatkertben sok érdekes színfalak mögötti dolgot láttunk, de a láma köpését soha nem sikerült ellesni. Előfordult, hogy kissé hátrálva elidőztünk a lámáknál, hátha látjuk, amint valaki kihúzza a gyufát, de soha nem került ilyenre sor. Most, hogy végre láttuk köpni a zokni szájú lámát, tudjuk mikor kell odébbállni… Végül is ez is egy tapasztalat… =D

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .