Célunk

Igen, van célunk! Boldogok vagyunk és szeretnénk ha követőink is azok lennének. Szeretnénk megmutatni és bebizonyítani azt, hogy ehhez mindössze a nyitottság szükséges. A barátokat, önbizalmat, munkát, szerelmet, stb. mind a nyitottság teszi az ember számára elérhetővé.

A mai kor embere mindenáron a tökéletességet hajszolja. A világ ezáltal szélsőségeken alapszik és megosztja, széthúzza az embereket. Akárhogy is fáj, korunk mindenben a hibát kereső negatív emberei mi vagyunk. Te, mi és mindenki. Ez a felismerés az első lépés ahhoz, hogy változtassunk a hozzáállásunkon. Ha ettől te mindenáron elhatárolódsz, akkor a mondanivalóink nem neked szólnak.

Ismerjük be és változtassunk rajta! Egy teljesen új, előítéletek nélküli hozzáállással új dimenziók nyílnak meg előtted, ami rengeteg új lehetőséget kínál. Az ember életét az elfogadás és a változatosság teszi színessé. Mi gyakran élünk a ránk találó lehetőségekkel, hiszen ha életünk színes, a szivárvány az Édenkertig felér. Ehhez azonban tudni kell olvasni a sorok között és meglátni a fától az erdőt.

Éltünk Pesten, éltünk vidéken. Éltünk internet nélkül és internettel. Éltünk mi is úgy, hogy csak a viharfelhőket tettük szóvá, de rájöttünk, hogy ha napsütést akarunk, akkor azt kell észrevenni és emlegetni. Ez a döntés csak rajtunk múlik és független az életkörülményeinktől! Ha szükséged van egy kis biztatásra, vagy jó társaságra vágysz, kövess minket a neten!

Szeretnénk összehozni egy olyan baráti társaságot, ami a régi táborok hangulatát idézi. Tábortűzzel, gitárral, sörrel és csokival, de nem utolsó sorban jófej emberekkel. Ha pl. tudsz olyan helyszínt, ahol találkozót lehetne szervezni, ne is gondolkodj tovább, írj nekünk már most!