Thomas

Gyermekkoromban egy panellakásban laktam egy marosvásárhelyi lakótelepen. Rengeteget jártam a közeli moziba, ezért mindig is a filmek szerelmese voltam. Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone filmeken nőttem fel és arról álmodoztam, hogy egyszer saját mozim lesz.

Kisfiúként labdáztam és fára másztam, vagy épp “bunkert építettünk” velem egykorú barátaimmal a lakótelepen. Amikor nem a barátaimmal játszottam, akkor ismét a moziban kötöttem ki, vagy videókazettán néztünk filmeket. A fémzene észrevétlenül szivárgott be az életembe, a MANOWAR zenekar a mai napig a kedvencem.

A középiskolát már Magyarországon kezdtem el nem csak új osztályban, de “új országban”. Az új barátok és az új környezet új lehetőségeket nyitott meg számomra, így ismertem meg a kilencvenes évek végén Adrit. Észre sem vettük és már együtt laktunk Gazdagréten. Később a belvárosba költöztünk és lett egy beagle kutyánk, akivel közösen fedezhettük fel az internet legelső weboldalait.

Közös életünk során rengeteget jártunk moziba, így a mozizás és a filmek utáni szenvedélyem egész kicsi korom óta nem hagyott alább. Saját mozim még nincs, de néhány éve létrehoztuk a több mint tíz éves saját mozis weboldalamat és van egy közös YouTube csatornánk is, ahol a kamera túloldalán állva is élvezhetem a filmfelvételt, mégha csak olyan “Fílgúdosan” is…

Most vidéken élünk, ahol igyekszünk tartani az egyensúlyt az otthoni ülőmunka és a ház körüli fizikai munkák között. A komfort nélküli házban kicsit nehezebb a dolgunk, de hölgyei és urai vagyunk a helyzetnek, mert a legtöbbször én főzök, az asszony meg barkácsol…