Adri

Gazdagréten nőttem fel egy hatodik emeleti panellakásban. Mindig is ábrándozó voltam, az ablakból nappal a villámokat lestem, éjszaka pedig a csillagokat. Már akkor is írtam naplót, mert cseppet sem volt üres az életem. Volt egy kutyánk: Blacky, vele nőttem fel.

A kilencvenes évek sok értelemben vízválasztó volt az életemben. Miután a szüleim elváltak, a belvárosba költöztünk. Blacky röviddel a költözés után egy csillaggá változott, ma is látni az égen a ragyogását. Abban az időszakban a vámpírok fantázia világába menekülve kerestem önmagam. Thomaszt még a költözést megelőzően ismertem meg egy rock klubban. Ő és a rockzene jelentette számomra a vigaszt. 

Gyermekkorom óta szeretnék valami maradandót alkotni. Kiskoromban rajzolgattam, később ugyanezt saját számítógépemen végeztem. Az első munkahelyemen, a 90-es évek végén Thomasszal együtt ismertem meg az internetet. A kétezres évek tájékán már egyszerű internet felhasználóként egy különleges véletlen folytán tanultam meg a weboldal szerkesztést, ebben végre megtaláltam a jövőm. Ez akkor már kettőnk, nem sokkal később hármunk jövője volt.

Beigli kutyával bővült a család, akinek naplót kezdtünk írni a neten, a napló pedig egy kutyás klubbá formálódott. Beigli már nyugdíjas volt, amikor egy komfort nélküli vidéki házba költöztünk. Itt nyugodtabb körülmények között élhetem ki kreativitásomat a barkácsolásban, a kertészkedésben és a webes munkáinkban egyaránt.

Beigli alig egy évet töltött velünk mielőtt csillaggá változott. Az ő fényét is nap mint nap megcsodáljuk a vidéki ház felett, mint annak idején Budapestről, vagy épp a görög tengerpartról…