🌲 Vlogmas Fílgúdosan | Zéróvészt karácsonyfa DIY ♻️

A hétköznapok tele vannak rosszindulattal, egyedül te döntesz arról, hogy kire és mire áldozol a drága idődből. Így van ez a Karácsonnyal is. Lehetne mérgelődni azért, mert ünnepek előtt sorban kell állni, idegesíthetne az, hogy elfelejtettünk tejfölt venni, felbosszanthatna, hogy ígérete ellenére nem hozta nekünk ki a fenyőfát aki ígérte, de az, hogy milyen lesz a karácsonyunk, az csak rajtunk áll, ezért mi döntöttünk!

Ma van az utolsó esély arra, hogy legyen karácsonyfánk. Ehhez gyalog kéne lemennünk a faluba, ami több km a szeles időben és nincs rá garancia, hogy sikerrel járunk. Nem tudjuk, mennyi esély van vidéken #karácsony napján fenyőfát venni, mert a pesti fenyőfavásárhoz vagyunk szokva. Ha kapnánk is fát, gyalog nem tudjuk felhozni, mert a földlabdás fenyőfa ahhoz nehéz (tavaly előtti tapasztalat). Minimális az esélyünk, szinte biztos, hogy felesleges próbálkozni.

Mondhatnánk a magunkét, posztolhatnánk csúnyákat, összeveszhetnénk emiatt másokkal, ehelyett mindazt az energiát, amit elpazarolhatnánk a szitkozódásra, inkább hasznos dologba fektettük. A rendelkezésre álló szabadidőnket egymásra fordítottuk és létrehoztuk a világ legszebb és legtökéletesebb karácsonyfáját! Aki nem hiszi, járjon utána!

https://youtu.be/G-R5EiVQ0II

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .