11 év után az ONLINE közösségekről

Ezt a témát biztos sokszor fogjuk még emlegetni, mert rendszeresen visszatérő hiányérzetünk van a régi szép időket illetően. Talán ez a korral is jár, de az egykori társaságainktól kezdve a régi szórakozóhelyeken át nagyon sok minden hiányzik régről és ez nem a vidéki élet, hanem a megváltozott világ miatt van.

Egész más hangulatban megyünk ma már például egy koncertre, mint azelőtt (ez részben sajnos a politikának köszönhető). Máshogy viszonyulunk embertársainkhoz, máshogy viselkedünk velük, de még az étel is más, mint régen. Ez a probléma nem csak minket érint, a különböző csoportosulásokból kiderül, hogy nagyon sokan érezzük ugyanezt.

Mégis minden online felületen marjuk egymást, még annak ellenére is, hogy gyakran egyként érezzük egyedül magunkat a mai világban. De akkor mégis hogyan lehet kapcsolatokat létesíteni az online világban? Hol vannak azok az emberek, akik nem alátesznek a másiknak, hanem segítik egymást?!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .