2019

1989-ben 8 évesek voltunk. A gyerekkori szilveszterek számunkra a társasjátékot, a papírtrombitát, a csillagszórók fényét jelentette. A Szilvesztereket akkoriban természetesen a szülők társaságában és/vagy a család ismerőseivel töltöttük. A hozzánk hasonló korú szomszédainkkal játszottunk és kabarét néztünk a TV-ben.

1999-ben már együtt, de még Budapesten töltöttük a Szilvesztert. Akkoriban sokat jártunk a rock klubokba, minden lehetséges buliba elmentünk, ezért a Szilveszter nem volt maradandó emlék, csak egy buli volt a sok közül. Valójában nem is emlékszünk, hol voltunk akkor. =D

2009-ben már túl voltunk a tíz éves évfordulónkon, amit Bulgáriában egy Manowar koncert keretében ünnepeltünk. A rá következő években a hasonló ízlésű cimboráinkkal utaztunk a koncertekre, míg a 2009-es Szilvesztert ugyanezzel a társasággal egy házibuliban töltöttük.

2019-ben az utóbbi évekhez hasonlóan itt vidéken, kettesben töltjük a Szilvesztert. A hegyről több irányban is rálátunk a különböző települések tüzijátékaira, ezért az év utolsó naplementéje után éjfélkor a teraszról nézzük, amint itt-ott felbukkannak a színes „pálmafák”.

Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .