Állatbarát tengerpart Görögországban

Görögországban találtuk ezt a különleges masinát. Utánanéztünk: a Pugedon egy gyűjtőállomás, amely az újrahasznosítható palackok gyűjtését, valamint a kóbor állatok etetését teszi lehetővé. Célja a szelektív hulladékgyűjtés mellett, hogy felébressze az emberek lelkiismeretét a kóbor állatokkal szemben és felhívja a figyelmünket nem csak az újrahasznosításra, de az állatok jólétének fontosságára is.

Az állomás a kölcsönös újrahasznosítás logikáját követi, egyesíti az újrahasznosítható palackok gyűjtését, valamint a kóbor és a kedvtelésből tartott állatok etetését. A tárolón két nyílás található. Az egyikbe a használt palackot kell bedobni. Minden palack bedobásával a gép egy adag kutyatápot adagol az állomás aljában elhelyezett kutyatálba.

A másik nyílásba a megmelegedett, maradék vizet lehet önteni: ami a kutyatál másik felébe folyik. Ezzel a gyűjtőmódszerrel egy csepp víz se vész kárba és sem a kedvtelésből tartott kedvencek, sem a kóbor ebek nem maradnak szomjasak. A tároló adagoló része a szerkezet tetejére szerelt napelemmel működik. Remek találmány, üdvözöljük a kiötlőit! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .