Angyaltrombita sokszorosítás

Az #angyaltrombita illata minket örökre rabul ejtett, hiszen évekkel ezelőtt tengerparti környezetben, napkeltekor éreztük meg az illatát, virágzáskor. Ennek a növénynek óriási trombita formájú virágai vannak, amit nekünk sajnos még nem sikerült produkálnunk.

Bízunk benne, hogy idén a mi angyaltrombitánk is végre virágozni fog és ha az illatát nem is, azért a virágait meg fogjuk tudni mutatni! Ez a növény sárga virágokat kell, hogy hozzon, nekünk sajnos korábban már sárga és piros színű is elfagyott, mielőtt bármelyiknek is láthattuk volna a virágait. Bízunk benne, hogy idén a mi növényünk illatának is csodájára járhatunk.

Bárhogy lesz is, a ki-be cipeléssel nem tudunk egyetérteni. Nagyon jó lenne olyan kommentet olvasni, hogy az Angyaltrombita kibírja a telet szabadföldben. Ma már tisztában vagyunk vele, hogy ilyen nincsen és pestiként nehéz megemészteni, hogy „teremtünk” valamit egy évre, de tulajdonképpen ez az élet rendje.

…és még mindig jobb egy élő Angyaltrombita bokor, mint egy csokor halott vágott virág a vázában…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .