Csopaki kertmozi | Mozivásznon az idei nyarunk

Csopaki kertmozi

A Csopaki Kertmoziban már nem először jártunk, de nyitva még egyszer sem találtuk. Idén augusztus utolsó napján sikerült elcsípnünk nem csak a mozit, de az Alfa c. filmet is, amit már régóta vártunk, mert késve érkezett a mozikba.

Az idő már hűvös volt ezen az éjszakán, rövidujjúban érkeztünk, de pulóverben távoztunk. Takarót is vittünk magunkkal, de arra nem volt szükség. A film végére párás lett a popcornos zacsi.

Ez a kertmozi #autósmozi is egyben. Van annak egy hangulata, amikor az autók lámpafényével kezdődik és végződik is a vetítés. Nem vágyunk autóra, de Irigykedve néztük, amint az autósok érkeznek a kertmoziba.

Szinte azonnal megelevenedett előttünk az amerikai filmekből ismert rock and roll korszak minden porcikája a pöttyös szoknyától az Elvisz frizuráig. Az égen ma is ugyanazok a csillagok ragyogtak, mint az ötvenes évek autósmozijaiban, ahol ugyanúgy pattogatott kukoricát ettek a jampecok, mint a mai mozinézők.

Bár a mi kedvencünk a Fövenyes kertmozi marad, legalább egyszer a Csopaki kertmozit is látnod kell! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .