Fílgúdék kotyvasztanak: diós rántotta

Télen a hideg miatt ritkábban megyünk le a boltba, így szűkösen van itthon ennivaló. Tojás, liszt, krumpli és még néhány alap élelmiszer azért nagyjából mindig van itthon, de nincs mindig minden, mint anno Pesten, ezért most abból főzünk, ami van.

(Ez egyébként nagyon jó módszer nem csak a spóroláshoz, de fogyókúrához is – amennyiben mozogsz is eleget!)

Szóval most épp hagymás tojást akartunk enni és felmerült, hogy mi lenne, ha dióval készítenénk el?! A dió tápláló, akár a tojás, miért ne próbálhatnánk meg? Így lett a hagymástojásból diós-hagymás rántotta. Kóstold meg te is, nagyon finom! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest