Fövenyes kertmozi, Balatonudvari

A balatonudvari Fövenyes strandról kilépve mindannyiunkat hatalmába kerít a pattogatott kukorica ellenállhatatlan illata, hiszen egy átstrandolt nap után ki tudna ellenállni a sós nassolnivaló csábító illatának?! Az illat egészen a kertmozi bejáratához csalogat, ahol hangulatos lampionok üdvözlik a mozinézőket.

Ebben a moziban még sorban állni is élvezet, hiszen mindenki kíváncsian várja, hogy megpillantsa a popcorn illat forrását jelentő #kertmozi vásznát és megízlelje a sós ropogtatnivalót. A #kertmozi küszöbét átlépve tovább fokozódott az izgalom, amint a színes üléssorok székei versengtek a kegyeinkért.

Ekkor már a kukorica ízével a szánkban vártuk a Mamma Mia 2. kezdő képsorait, az ABBA dallamokat és a film témájául szolgáló Görögország kék-fehér színeit. A vetítés és a hang minősége a plázákban megszokott volt, nekünk a film is nagyon tetszett, de maga a csillagos ég alatti kertmozizás élménye messze elsöpört mindent.

Az üléssorok szélén jelzőfényként funkcionáló mécsesek gondoskodtak a hangulatvilágításról. Ki kutyával, ki bringával érkezett, de mindannyian békében megfértünk egymás mellett, volt, aki napágyról nézte a filmet, volt, aki takaróba burkolózva.

Feledhetetlen, emberi és elragadó élmény volt, ezúton is köszönjük a mozit működtető családi vállalkozásnak! Ha teheted, látogass el hozzájuk te is, mindenképpen megéri!! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .