Glettelés felsőfokon

Szeretjük magunk végezni a „piszkos munkát”. Nincs jobb érzés annál, amikor te magad szépítgeted a kéglit és évek múlva visszaemlékszel a jóban-rosszban EGYÜTT TÖLTÖTT időkre.

A glettelés és a hasonló feladatok ugyanúgy lehetnek az együtt töltött idő részei, mint egy mozi, vagy egy buli, de ilyenkor együtt végzed a kellemeset a hasznossal. Persze lehet szakembereket hívni, de akkor hogy ismered meg a világot?! Mi az, ami kizökkent a szürke hétköznapjaidból, a megszokásaidból, vagy divatosan mondva a „komfortzónádból”?!

Az ember már így is nagyon eltávolodott a valóságtól. A legtöbben ülve dolgozunk, műanyagot eszünk és azt hisszük, hogy egy munkahely, vagy az otthonunk elvesztése a legnagyobb dráma a világon! De nem az! Hanem hogy nem tudjuk mi magunk megépíteni az otthonunkat, mert a pénzünkért más munkájára támaszkodunk!

Vannak dolgok, amiknél elkerülhetetlen a szakember munkája, de régen az ember sárból épített kunyhót magának és ha tetszik, ha nem, mindannyian az akkori emberek leszármazottai vagyunk! Ha kunyhót már nem is építünk magunknak, legalább a munka oroszlánrésze után vegyük ki részünket a munkából!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .