Hagymás tojás szalonnával (Hagymás tojásrántotta recept)

A legfinomabb tojásrántotta a hagymás tojás. Akkor lesz igazán finom, ha áldozol rá időt és megvárod, amíg bebarnul a hagyma sütés közben!

Hagymás tojásrántotta szalonnával hozzávalók

  • kenyérszalonna: 2 szelet (bevágdosva)
  • vöröshagyma: 1 fej (kockára vágva)
  • tojás: 4 db

Hagymás rántotta elkészítése

Helyezd a szalonna szeleteket egy serpenyőbe és addig süsd őket, amíg kisül a zsírjuk! Ezután borítsd hozzá a kockára vágott hagymát és pirítsd aranybarnára! (Közben kevergesd a hagymát fakanállal és fordítsd meg a szalonnát, hogy a másik oldala is megsüljön!) Amikor a hagyma barna színű lesz, üsd rá a felvert tojást! Érzed az illatát?! 😉

Jó étvágyat! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest