A legfinomabb tojásrántotta a hagymás tojás. Akkor lesz igazán finom, ha áldozol rá időt és megvárod, amíg bebarnul a hagyma sütés közben!
Hagymás tojásrántotta szalonnával hozzávalók
- kenyérszalonna: 2 szelet (bevágdosva)
- vöröshagyma: 1 fej (kockára vágva)
- tojás: 4 db
Hagymás rántotta elkészítése
Helyezd a szalonna szeleteket egy serpenyőbe és addig süsd őket, amíg kisül a zsírjuk! Ezután borítsd hozzá a kockára vágott hagymát és pirítsd aranybarnára! (Közben kevergesd a hagymát fakanállal és fordítsd meg a szalonnát, hogy a másik oldala is megsüljön!) Amikor a hagyma barna színű lesz, üsd rá a felvert tojást! Érzed az illatát?! 😉
Jó étvágyat! 🙂