Hangcsúszás javítása a videókban

Neee, ne tépj ki minden hajszáladat, azt már mi megtettük helyetted! Nyugodj meg, mert annyi idegesség után most végre a megoldás is meg van a problémádra! A hangcsúszás mindenféle hozzáértés és abrakadabra nélkül orvosolható!

Ha sok a szöveg, indítsd el a videót és meglátod! Mi már itt sem vagyunk! De ha még is végigolvasnád a leírást, akkor tudd, hogy a videók formátuma függ a felvételkor használt eszköztől. A szerkesztéskor felmerülő hangcsúszási problémának számos oka lehet! A számítógéped kapacitása, az Interneted sebessége és még sorolhatnánk!

Ahhoz, hogy amatőrként mégis kiküszöböld a problémát és tedd mindezt a már többször is hallott, de sosem értett „fps” vagy „bitráta” átállítgatása nélkül, nézd meg a videót, mert le fog esni az állad, hogy milyen egyszerű és kézenfekvő a megoldás! (Azért az nem árt, ha gyors Internettel rendelkezel!)

Természetesen ha komolyan akarsz foglalkozni a videózással, akkor nem kereshetsz mindig kibúvót, a számodra kevésbé kellemes ismeretek megismerése alól! Mert ahogy mindent az életben, ezt a problémát is úgy érdemes orvosolni, ha tudod, hogy mit csinálsz! Ha ugyanis hosszútávon is ilyen módszerekhez nyúlsz, később sokkal nehezebb lesz, amikor még profibb technika áll majd a világ rendelkezésére, ami még nagyobb fájokat eredményez majd, még több szükséges beállítással!

Kérjük, hogy ha segített rajtad a videó, jelezd vissza nekünk kommentben, minden „tetszik” és minden építő jellegű komment jól esik nekünk, hiszen örülünk, ha segíthetünk! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .