Így spórolunk mi: tetőtéri ablak újrahasznosítása

Ezt az ablakot meg még egy ugyanilyet legalább két évig hirdettünk a neten, de senkinek nem kellett. A hirdetések ideje alatt lefóliázva álltak a kert egyik kevésbé hasznákt részében. Mivel ennyi idő után az időjárás és a természet előbb-utóbb még a fólia alatt is megégette volna, tartva attól, hogy kisebb megrongálódás esetleg már ekkor is érhette szegényeket, nem mertük tovább hirdetni őket.

Az ablak keretet leválasztottuk az üveges részről és újrahaszonsítottuk. Magaságyást készítettünk belőle, amibe metélőhagymát ültettünk, hogy amikor majd nő, laikusként meg tudjuk különböztetni a sima fűtől. Az üveges részét a tűzifa tároláshoz használtuk. A fahasábokat abba a kalodába hagytuk, amiben kiszállították, csak levágtunk belőle egy darabot és a tetejére helyeztük az ablaküveget.

Ez egy nagyon jó módszer volt a fa tárolására, de az ablak súlya alatt a kaloda az üresedéskor egyre instabilabbá vált. Az ablaknak mennie kellett, nekünk pedig szuper ötletünk támadt, hogy hol vehetnénk hasznát ismét. Hipp-hopp meg is csináltuk az újítást, ami mégtöbb ötletet eredményezett…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .