Karácsonyfa állítás és díszítés „fílgúdosan”

A #földlabdásfenyő jófej, ugyanakkor baromi nehéz! De előttünk ez nem lehet akadály! Most megmutatjuk, hogy állítjuk a helyére és hogy díszítjük fel. Megtaláltuk a legjobb fenyőtalpat a világon és nem visszük túlzásba a díszítést sem!

Ajándék nem lesz a fa alatt, de finomakat fogunk enni és végre úgy érezhetjük majd magunkat, mint amikor nyaralunk, mert most egy hétig megszűnik az idő…

A kertészet oldalán, ahonnan őezüstfenyőségét vettük, azt írják, hogy Balázs Észak-Amerikából származik. Abból a Sziklás-hegységből, amely többek között medvéknek ad otthont a különböző nemzeti parkokban. Bár Balázs ültetvényről való és kicsike, ezért nem valószínű, hogy egy grizzly épp az ő törzsén dörgölőzött, azért mi jó szívvel ábrándozunk a szülőföldjéről, mert szeretjük a macikat! 🙂

Közben nap-mint-nap visszatérő téma közöttünk, hogy hová ültessük majd ki a fenyőfát a kerten belül?! Elvileg már kitaláltuk, de nagyra nő, szóval még gondolkodunk rajta.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .