Kiugrasztottuk a gólyát a nádasból

Mi alapvetően kerüljük a gólyát, de ez most elég későn jutott eszünkbe. Hú de jó, hogy szófogadatlan volt! =D Ez a felvétel pár hete készült, amikor még nem értettük, miért nem esik az eső tavasszal és miért nincs tó a gyors étterem helyszínén, ahol a gólya kolbászolt. Akkor még azt hittük, hogy itt a tavasz. Aztán a tavasz beintett és magára zárta az esőt.

Kössz szépen! Most sokkal jobb! Tökéletes időzítés volt, megnőtt minden. De most meg se füvet nyírni nem tudunk, se ültetni. Merthogy lenne még mit bőven! A palántáinknak fogalma sincs, sírjanak, vagy nevessenek a mini „pálmaházukban”. Megvannak, jól vannak, de nem nőnek, valószínűleg azért, mert fáznak.

Köszönjük a rengeteg esővizet, minden hordó megtelt, elzárhatjátok a csapot! Most egy kis napot szeretnénk helyette, hogy érezhessük, mi az a tavasz. De még most, mielőtt még észrevétlenül évszakot váltanánk a végén! Mert ha ez így megy tovább, lassan az étkezőasztalt is tűzre kell raknunk… =D

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .