Közönséges csokitorta recept helyett: négykerekű csokitorta evés a szántóföldön

Közönséges csokitortát enni fényes nappal, mindenki szeme láttára – most éppen ezt vettük a fejünkbe. „Szólj anyádnak, hozzon pénzt!” Hallottuk a hangot, majd felöltöztünk és irány a „négykerekű csokitorta”! Sajnos valamelyest csalódnunk kellett, mert a négykerekű’ cseppet sem volt közönséges, mint szerettük volna.

A „négykerekű csokitorta” fagyasztva érkezik, így a közönséges csokitortával ellentétben nem tudtunk belőle szeletet vágni. Megfeleztük hát és „kénytelenek voltunk” egy-egy negyed darabbal beérni. Nem esett nehezünkre tortaszeletként tekinteni a háromszögekre, de minden lelkesedésünk ellenére habzsolni sajnos nem lehetett őket, mert fagyosak voltak.

Nem ez volt a legfinomabb sütemény életünkben, de a legalább stílusosan fogyasztottuk el. Legközelebb habostortát fogunk enni a Hortobágyon. Najó, ez vicc volt, de akár meg is történhet! Ideje lenne sütni valami finomat, például egy csokitortát! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .