Nyaralni menni pesti vagy vidéki szemmel

Az emberek nyaralási igénye nagyon sokféle. De pesti szemmel egész más elképzelésed van a nyaralásról, mint vidéki szemmel. Pestiként a természetet és a nyugalmat kerestük minden utazásban. Vidékiként is ugyanezt tesszük, de már van okunk örülni egy étteremnek, egy cukrászdának, de még egy fürdőszobának is!

A fővárosban ugyanis minden ott volt körülöttünk, megszoktuk, hogy ezek a dolgok vannak és járnak nekünk. Most, hogy zártkertben vagyunk, minimális szolgáltatások állnak rendelkezésünkre és nincs is többre szükség. De!

A nyaralás szerintünk pont arról szól, hogy kimozdulsz a hétköznapjaidból és máshogy éled meg azokat. Esetünkben külön jó volt, hogy egy hétig minden volt, ami egyébként nincs, hiszen még az ivóvízért se kellett egyetlen kilométert megtenni, még akkor sem, ha a csapvíz Görögország azon részén nem volt iható.

Szóval #minimalista hozzáállással és életmóddal sokkal több öröm éri az embert az életben, mert értékelni tudod a téged körülvevő dolgokat. Nem töltötte ki egyetlen napunkat sem a shoppingolás, nem ettünk minden nap étteremben, mégis életünk egyik legtökéletesebb nyaralásán vagyunk túl! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .