Olcsó függöny karnis házilag (füles függönyhöz)

Nem szeretünk bedőlni az olyan dolgoknak, mint pl. a „függönykarnis”. Keress rá, hogy milyen árakon adják, holott egy egyszerű fa (vagy fém) rúdról van szó. Gyakorlatilag egy partvisnyél lefestve. XD

Régen nem létezett függönykarnis és az emberek mégis meg tudták oldani a ház árnyékolását, ezért mi sem ragaszkodtunk hozzá és a bolti helyett összeraktuk abból, amit itthon találtunk.

A karnis az új függönyhöz kellett, amit Ebay-ről rendeltünk. Hosszú ideje kerestük a megfelelő függönyt, míg végre rátaláltunk a sárga fényáteresztő sötétítő függönyre. Az indiai függöny pont azt a szerepet tölti be, amit szántunk neki!

Beengedi a fényt, de nem engedi, hogy belássanak az ablakon. Nem átlátszó, csak fényáteresztő, ami azt jelenti, hogy sárga színével a nap melegének illúzióját hozza el a szobába. A felrakása pedig pofon egyszerű volt, a házilag készített „karnis” segítségével.

…és hogy miért pont indiai függöny? Mert ez a függöny volt olyan színű, amit szerettünk volna. Direkt napsárga függönyt kerestünk és a karnis árából ki tudtuk spórolni az álomfüggöny egy részét!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .