Pityókás recept

Pityókás

Pityókás recept hozzávalók

  • Krumpli: 4 nagy méretű krumpli
  • Tojás: 4 db
  • tejföl: 4 ek
  • curry fűszerkeverék: 1 csapott kk
  • só, bors ízlés szerint

Elkészítés: 1. A felvágott burgonyát süsd meg tepsiben, olajban! 2. Míg a krumpli sül, vágd fel a tojást, majd keverd hozzá a tejfölt és fűszerezd ízlésed szerint! (A curryvel óvatosan! 1 kávéskanálnyinál ne rakj többet!) Jó étvágyat! 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .