Sátorállítás hulla fáradtan, Strand-Holiday Kemping (Balatonakali)

Egy napot töltöttünk a Strand-Holiday Kempingben, Balatonakalin. Nagyon tetszett, de valószínűleg nem sok olyan kemping létezik, ami nekünk ne tetszene. Állítólag ennek a kempingnek van az egyik leghosszabb partszakasza. Mi nem ezért jöttünk ide, hanem mert a következő úticélunkhoz ez volt a legközelebb eső kemping.

A kemping jó nagy volt, a tüzijáték előtti 19-én és 20-án délelőtt mi kényelmesen elfértünk a kétszemélyes sátrunkkal, nem kellett a másik nyakába felhúznunk a sátrat. Szerencsére a zuhanyozni sem kellett csoportosan, szóval nem volt nagy tömeg, pedig tartottuk tőle a nemzeti ünnep miatt.

Du. 15 óra körül érkeztünk meg a kempingbe, majd az innen 5 km-re lévő Fövenyes településen este 21 órakor kezdődött a film, amit meg szerettünk volna nézni. Miután felállítottuk a sátrat, volt pár óránk pihenni. A kertmoziba sötétedés tájékán kényelmesen áttekertünk és még Fövenyesen is volt időnk egy kicsit körülnézni…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .