Szív öböl Sarti mellett | Kardia Beach

A Szív-öblöt 2005-ben fedeztük fel először. Fantasztikus élmény volt, hiszen amikor izzadástól nem félve a görög szerpentinen és hegyekben kolbászolunk, mindig egy újabb és újabb természeti látnivaló reményében tesszük ezt. Rengeteg irányba elmászkáltunk már Sarti környkékén, a szomszéd településeket is gyalog közelítettük meg, valamint a kis öblök mindegyikét is felfedeztük már.

Mégis a partok évről-évre megváltoznak, hiszen az időjárási körülmények állandóan formálják mind a hegyeket, mind pedig a partokat, ezen kívül a zajlanak a fejlesztések is, ami magába foglal egy-egy újabb utat, kilátót…

A Szív-öböl egy nagyon pici parttal rendelkező öböl. A partja homokos, de a széleken sziklás, így itt is célszerű odafigyelni, hogy ne lépj tengeri sünbe! A tenger itt szintén nagyon szép, kristálytiszta, csak a tengeri hordalék ront egy picit az összképen odalent. Ha nem strandolsz lent, akkor is érdemes egy kirádnulást megejteni a Szív-öbölhöz gyalog, mert összesen kb. 3 km és fentről is élmény megpillantani!

A videó elején látható, hogy Szártiról hol kell felkanyarodni arra az útra, ahonnan ez a látkép, a Szív-öböl látképe elérhető. Ha pedig szeretnél lejutni az öbölbe, azt már fedezd fel magad, ahogy tettük ezt mi is 15 évvel ezelőtt! Hidd el, nagyon jó élmény Kolumbuszt játszani! Lehet, hogy még görög teknőssel is találkozni fogsz a felfedező úton! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .