Tolo vlog: a szúrós kaktusz visszanyal

Tolo kaktusz

Gyermekkorunkban mindketten imádtuk a Tom & Jerryt. A különbség csak az, hogy Tom felvette Tom ritmusát és néha ő is pórul jár, mint a rajzfilmfigura. Előfordul, hogy pók mászik a fülébe, aztán fejére esik egy létra, vagy épp a kaktusz tüskéi járnak túl az eszén, mint pl. most. =D

Az a kaktusz, amivel mi városiak néha találkozunk egy-egy kertészeti kiállításon, vagy virágboltban, az nem kaktusz! A cserepes kaktuszok cukik, meg minden, de nem bánnak el az emberrel úgy, mint a videóban látható görögországi óriás.

Soha nem gondoltuk volna, hogy a kaktusz így meg tud szúrni! A látható tüskéket könnyedén kikerüli az ember, de valójában a szemünk számára elsőre láthatatlan, apró és alattomos tüskék szúrják meg az embert.

A kaktusznak nem a szúrásától kell félni, hanem a bőrbe fúródó pici tüskéitől, ami éppen úgy viselkedik, mint a Tom és Jerryben, vagy a hasonló rajzfilmekben. Ezt is megtudtuk… =D

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .