Vasárnapi zöld gyík csendélet

Egész jól haladtunk Balázzsal a zöld gyíkkal, amikor elutaztunk, így aggódtunk, hogy fog-e még emlékezni ránk, meg arra, hogy kézhez akarjuk szoktatni. Vajon mikor visszajövünk, megint elveszítjük a bizalmát, vagy elsőre tudni fogja, hogy kik vagyunk?! Na és jövő tavasszal? Amikor előbújik téli rejtekhelyéről?!

Balázs egy csodálatos kis sárkány, a szívünk csücske, akit olykor ételházhozszállítással kényeztetünk és várat is építettünk neki. Fűtésszezon előtt vagyunk, amikor a rendelt tűzifát el kell pakolnunk a megfelelő helyre. Csakhogy a megfelelő helyre beköltözött a zöld gyík, így őt nem akarjuk kilakoltatni még akkor sem, ha saját várat építettünk neki.

Szóval a tűzifának más helyet kell találnunk, így tégla pakolás következett. Az útban lévő bontott téglákat pedig ha már úgyis el kellett pakolni, akkor egyúttal felújítottuk a sárkányvárat is. Bízunk benne, hogy beköltözik, de türelmesnek kell lennünk. Sajnos a rossz idő bekavar, hisz jön az ősz. Télen a zöld gyík visszavonulót fúj. Vajon beköltözik télire az új kecóba?! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .