Végre házhoz jön a pityóka!

Krumplit vegyenek! – Kiabált fel az emeletre a vándor árus pár éve a belvárosban, a százéves ház udvaráról. Nem sokszor éltünk a nagy zsák burgonya házhozszállításának lehetőségével, mivel minden sarkon akadt egy zöldséges…

Akkoriban második emeleten laktunk és a házban nem volt lift, de mi valahogy mégsem vettük igénybe ezt a fajta szolgáltatást. Általában egy mosoly közepette vettük tudomásul, hogy „itt a krumplis”, aztán tettük tovább a dolgunkat.

A városi lehetőségek már úgy felhalmozódtak, hogy gyakran nincs is már, aki igénybe vegye azokat. Közben van, ahol nagyon nagy szükség lenne ugyanezekre a szolgáltatásokra. Persze a pénz nagy úr, eladni nyilván ott éri meg, ahol sok a lakó, vagyis a város mindig is előnyt fog élvezni ilyen szempontból, a létező összes területen.

Most, hogy változtak a körülményeink, már jó lenne a teherautó, ami a télirevaló krumplit hozza, méghozzá nem csak télen! Ezért számunkra óriási hír, hogy találtunk egy online zöldségboltot, ahol sikerült több kiló zöldséget vásárolnunk. Egyelőre a visszaigazolást várjuk, de ha megérkezik a szállítmány, megmutatjuk, hogy pótoltuk a bácsit és portékáját, aki egykor azt kiabálta: „Krumplit vegyenek!”

Ha elég nyitott vagy, mindenre van megoldás! Minden csak hozzáállás kérdése! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .