Vigyázat, jön a Fekete Péntek (Black Friday)!

Van, aki már múlt pénteken letudta a bűvös Black Friday (azaz #FeketePéntek) misztikumát, de hivatalosan ma éjféltől, avagy holnap reggeltől van Fekete Péntek, vagyis a Karácsonyt megelőző vásárroham, amikor akár féláron is megkaphatod álmaid TV-jét és minden egyebet.

Külföldön a #blackfriday már egy „bejáratott” esemény, míg nálunk sajnos sokkal kisebb mértékűek ezek a kedvezmények, mégis öljük érte egymást az üzletekben. Ezt elkerülendő egyre több webáruház kedvet kapott az akciózáshoz, de vigyázat!

Szerettük volna megosztani veletek a Fekete Péntekhez kötődő tapasztalatainkat. Ezek nagy része negatív tapasztalat, de azt reméljük, hogy ha elmeséljük, néhányan talán tanulnak belőle és elkerülik az ősz hajszálakat az ilyen akciók ideje alatt.

Bárhol vásárolsz, az általános szerződési feltételekben megtalálod a vásárlástól való elállás feltételeit! Vagyis ha a webáruház nem tartja be a szavát, a szabályoknak megfelelően egy ideig még lemondhatod a megrendelésed, mert semmi sem kötelező! 😉
Jó vásárlást!

Cégnév nélkül örömmel vennénk, ha leírnád te is nekünk a tapasztalataidat, akár az idei akcióra, akár korábbira vonatkozóan! Előre is köszi! 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .