Z generáció figyelem! Éld az életed!

A mi generaciónknra (Y generáció) óriási felelősség hárult azzal, hogy mi vagyunk az utolsók, akik ismerjük, milyen internet nélkül élni. Mivel mi éltünk az internettel és anélkül is, ezért mi vagyunk az egyetlenek (+ a nálunk valamivel idősebbek), akik látjuk a különbséget és figyelmeztethetjük a fiatalabbakat, hogy ne legyenek internetfüggők, mert nem lesz jó vége!

A rengeteg pánikbeteg ember annak az egyre többeket érintő antiszocializáltságnak köszönhető, ami részben az Internet és a kütyük (okostelefon, táblagép, laptop) rossz használatának a következményeképpen jönnek létre! Tedd le a kütyüket és élj meg minden pillanatot az életedben! Szmájlik és SMS-ek helyett a könnyeket, a valódi örömöt és bánatot!

A problémádra nem egy interneten szerzett „barát” a megoldás, hanem a hús vér ember, aki a bajban is ott van veled személyesen! Bízunk benne, hogy eljut hozzád ez a dolog még azelőtt, mielőtt rájönnél, hogy már senkid nincs, akit barátodnak hittél, mert már nem lájkolja senki az internetes tartalmadat.

A lájkolód nem az igazi barátod! Az igazi barátod belenéz a szemedbe, azt is megmondja, ha valami nem tetszik neki és nem bújik a kütyük mögé!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .