3in1 vlog: vízpart, mozgás, bevásárlás

Vidékre „költözésünkkor” nagyon izgatottak voltunk az előttünk álló teljes életmódváltás miatt. Egy ilyen reményekkel teli esemény annyi minden jót hordoz magában, hogy izgattságában a zember teljesen elfelejt félni az előtte álló nehézségektől. Akár álmaid egyikét váltod valóra, akár spotán döntéseket hozol, semmi sem ér fel az újdonság varázsával.

Mi négy éven át halogattuk, hogy elmenjünk egy hozzánk közel eső vízpartra biciklivel. (Végül a vonat mellett döntöttünk, hogy az energiánkat inkább helyben használjuk a tekerésre.) A vízparti környezet még strandolás nélkül is hihetetlenül feltölti az embert. A legegyszerűbb, legszerényebb időeltöltések egy kellemes környezetben bármilyen drága értéktárgynál többet érnek!

Vehetsz drága autót, vagy márkás cuccokat, ezek előbb vagy utóbb a kukában végzik és senki sem emlékszik majd rájuk. Az emlékeidet azonban senki nem veheti el tőled! Ha lehetőséged nyílik valamit a szokásostól eltérően véghez vinni, csináld! Miért ne lehetne egy bevásárlást a megszokottól eltérően kicsivel messzebb elintézni? Vagy másik üzletben? Miért ne lehetne kipróbálni valami újat?! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .