A mókus gyalog jár, mi meg biciklivel

Biciklivel a bevásárlásokat körültekintően kell intéznünk, elsősorban az időjárás figyelembevételével. Néhány napja még javában zajlott a vénasszonyok nyara. A vásárlást szándékosan az előrejelzésekhez igazítottuk, kihasználtuk a nap utolsó erejét.

Ebben a kisfilmben egy mások szerint nehéz és lehetetlennek hitt életmód részlete látható, amint bevásárolni megyünk a több, mint 7 km-re található élelmiszerboltba. Ilyenkor a két biciklit + a hátizsákunkat telepakoljuk többnyire alap élelmiszerekkel.

Az ivóvíz ilyenkor nem fér el táskáinkban, így azokat másik napra kell megtervezni. A visszafele út közben mindig pihenünk, az emelkedőkön pedig toljuk a bringát. Nem szeretnénk azt állítani, hogy ebben semmi nehézség nincs, de amikor könnyebb volt, akkor más nehézségeink voltak.

Mindenki maga dönti el, milyen nehézségek árán mit hajlandó vállalni az életében, nekünk a stresszmentes körülmények sokkal többet érnek, mint a kényelem. Így nemcsak nyugodtabb, de egészségesebb tud maradni az ember. =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .