A számok kicsinálnak!

Az idő nem létezik! Ahogy a számok sem! A számok olyan rendszerbe kényszerítenek, amiben rosszul érezzük magunkat. Számokkal kelünk és fekszünk, számokkal fizetünk az áruházakban, számokban mérjük a lehetőségeinket és a testsúlyunkat is.

Bármi legyen is egy szám mögött, az biztos, hogy bűntudatot ébreszt bennünk. Az iskolában rossz jegyet kapunk, a fizetésünk kevés, a fizetnivaló sok, a gigabájtok is csak a fejünkre nőnek és minden egyes nappal a korunk is több lesz.

Ezek a számok a mihez tartás végett születtek, de ez már teljes mértékben a megfeleléskényszerré korcsosult. Hiszen a számok rendszerében minden arra emlékeztet, hogy mi a normális és mi ehhez képest mennyire mások, kevesek vagyunk.

Pedig a nap ébresztő nélkül is felkel, a fizetésünket mindig is el fogjuk költeni és a testsúlyunkat nem a mérleg határozza meg! A meleg hőmérő nélkül is meleg, az idő percek nélkül is telik, a víz pedig nyomás nélkül is folyik.

Mi lenne, ha egy napig nem lennének számok?
Ugye milyen hátborzongató?!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .